Hoe werkt de Storelocator Zoek een meubelstoffeerderij

Hoe werkt de Storelocator Zoek een meubelstoffeerderij

4/5 - (1) stemmen

Hoe werkt de Storelocator Zoek een meubelstoffeerderij

Vul je locatie in en klik op zoek. Aan de linkerkant krijg je een lijst met stoffeerderijen in je buurt. Je kunt er voor kiezen om in een groter gebied te zoeken door op de radius knop te klikken.

Heb je een meubelstoffeerderij, maar sta je nog niet op de storelocator? Of ken je iemand met een stoffeerderij die er tussen hoort te staan? Laat het ons weten via info@stofensteen.com en we plaatsen je er gratis bij.

De Storelocator Zoek een meubelstoffeerderij wordt telkens als er wijzigingen zijn of nieuwe aanmeldingen geüpdate worden. Laatste update 01-08-2023

Via de KvK zijn stoffeerderijen onder meerdere codes geregistreerd. Daardoor is het bijna onmogelijk om een volledige lijst te kunnen produceren. We hebben gemerkt dat er ook veel bezoek uit Belgie is op de website. Heb je een stoffeerderij in Belgie en wil je een vermelding op de storelocator. We zetten je er graag bij. Aanmelden kan via bovenstaand email adres.

Wil je een uitgelichte afbeelding bij je naam en uitgebreidere informatie voor je klanten. Dat kan, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Info@stofensteen.com Een voorbeeld kan je bekijken door Stof en Steen op te zoeken in Krommenie. Zoekterm “Krommenie”.

Ben je leverancier en wil je adverteren op de store locator “Zoek een meubelstoffeerderij” of elders op onze website. Dat kan ook, neem contact met ons op over de tarieven en mogelijkheden.

Team Stof en Steen

error: Content is protected !!