Webshop Stof en Steen E-books

In de tent gelokt E-book met korte kampeer verhalen

Als kampeerder maak je zo af en toe wel wat mee. Soms komen de gekste dingen op je pad. Bijvoorbeeld dat er in de camping gids staat dat er een geweldig zwembad op de camping is. Maar daar aangekomen is het water zo groen en blubberig en dat je de kikkers de hele nacht hoort kwaken in het zwembad. En een lol dat ze daar hebben, maar jij niet. Je kan er niet van slapen.

Of je komt eens wat mensen tegen die heel anders over een aantal zaken denkt dan jij. Bijvoorbeeld dat ze bij de receptie op de camping in Frankrijk alleen Frans spreken. Regelmatig hoor ik ook mensen klagen dat een camping in het weekend heel druk is met families die uit het land komen waar de camping gelegen is. Heel gek.

Onderweg of het nu de route du soleil is of een tolweg richting een ander land, gebeurt er ook van alles. Overvolle parkeerplaatsen, vieze wc’s een complete windmolen die op een dieplader de berg op wordt gereden. Wij hebben het zelf eens meegemaakt in de bergen dat er een groot rotsblok de invoegstrook blokkeerde. Zelf kan ik me iedere keer weer verbazen over de teksten op vrachtwagens. Ik zie zo voor me dat er iemand flink heeft na moeten denken en overleggen voordat de tekst op de vrachtauto gezet mocht worden.

Overwinteraars die hetzelfde ritme aanhouden alsof ze thuis zijn. Compleet lege vakantie dorpen waar je een  nogal unheimisch gevoel krijgt.

Kortom van die dingen dus. Allemaal zaken waar ik al een hele tijd over wilde schrijven. En dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het E-book In de tent gelokt. Het zijn zevenentwintig korte verhaal delen geworden.  Ondertussen ben ik bezig met een tweede E-book in de serie Kamperen, want kampeervakanties zijn een haast oneindige bron van bijzondere ontmoetingen, grappige voorvallen, pijnlijke situaties, bijzondere karakters en romantische momenten. In deze 1e bundel van zevenentwintig korte kampeerverhalen heb ik als auteur vooral geput uit mijn eigen ervaringen. Met veel plezier beschrijf ik allerlei situaties die zich voordoen op kampeerterreinen, tijdens het reizen met auto, caravan of camper en andere situaties die met kamperen te maken hebben. Vaak zijn de voorvallen werkelijk gebeurd maar soms zijn ze ook ontstaan uit mijn rijke fantasie. De verhalen zijn afwisselend sexy, spannend, grappig, ontroerend, pijnlijk, gezellig, suffig of gaan over supercreatieve ideeën en veel van de verhalen hebben een spannend of onverwacht plot.

Het- E-book “In de tent gelokt’ bevat zevenentwintig los van elkaar staande korte kampeer verhalen. Wil je iets leuks lezen tijdens je vakantie? boek. En wil je alvast in de vakantie sfeer komen, of juist nagenieten van het camping gevoel? Dan is dit E-book een fijne voor-en na proever. Het E-book is heel toegankelijk geschreven zonder moeilijke woorden en vaak met de nodige (soms melige) humor.

Je kan het E-book bestellen en na betaling direct downloaden via onze  Webshop Stof en Steen We hebben trouwens nog veel meer E-books met name over meubelstofferen.

error: Content is protected !!