Online cursus Een gispen stoel met klemmen zelf stofferen

Gispenstoel met klemmen herstofferen

Op het E-learn platform Udemy hebben we een cursus Een gispen stoel met klemmen stofferen gemaakt. Altijd al willen weten hoe je de zitting en rugleuning los krijgt van een gispen stoel waarbij je geen bouten of schroeven kunt vinden? De rugleuning bestaat uit twee delen. De stoffering is vastgemaakt door middel van nietjes. Heb je een soortgelijke stoel die je graag zelf wil herstofferen, dan is deze cursus uitermate geschikt om een professioneel eindresultaat te krijgen. Je krijgt uitleg over gereedschap, stof en schuimrubber. Stap voor stap wordt de stoel ontdaan van de oude bekleding en schuim. Daarna wordt de stoel opgebouwd en kan ie weer jaren mee. Dit model is uit de serie Cirrus. Er zijn vele modellen van dit type stoel. De rugleuning bestaat uit twee delen.

Als je onderstaande link gebruikt, dan koop je de videocursus voor de vaste lage prijs van 12,99 Euro. Heb je liever een E-book in PDF formaat? Die kan je hier bestellen: E-books meubelstofferen in de Webshop

Bekijk ook de introductie video op Udemy via onderstaande link en download de gratis competentiematrix. Zo zie je in één oog opslag wat je zal gaan leren. De cursus is in het Nederlands.

Via Udemy een Gispen stoel met klemmen zelf stofferen 13,99 Euro