We hebben een aantal gratis online training video’s over meubelstofferen op ons youtube kanaal.

De meest complete online cursussen zijn echter te volgen via onze E-books met begeleidende video’s via een link in de uitleg onder de foto’s naar ons youtube kanaal.  Altijd voor de vaste lage prijs van 12,99 Euro. De lessen zijn onderverdeeld in hoofdstukken. Heb je na het lezen c.q. volgen van de lessen nog vragen? Geen probleem, stuur een email naar info@stofensteen.com en we geven zo snel als mogelijk antwoord. Bekijk de introductie video’s via links onder de foto’s. Dan weet je precies wat je zal gaan leren. Ook hebben we een downloadbare competentiematrix bijgevoegd in onze E-books.

In de video’s worden een aantal basis oefeningen doorgenomen die je eigenlijk zou moeten weten voordat je een stoel gaat stofferen. Stap voor stap leren wij je hoe je zelf een professioneel eindresultaat krijgt.

E-book Eetkamer stoelen stofferen De Basis oefeningen meubelstofferen 12,99 euro

 

 

 

Intro video Eetkamer stoelen stofferen

 

In de afspeellijst Een Martin Visserbank stap voor stap zelf stofferen laten we zien hoe je dat kan doen. We hebben ook een gedetailleerd E-book gemaakt die je kunt bestellen in onze Webshop. Je kan eenvoudig inloggen met je naam en email adres. Het E-book bevat 150 duidelijke foto’s met tekst en uitleg samen met de links naar de video’s. Bijvoorbeeld over het soort schuimrubber. Samen met deze online training lukt het je zeker om zelf je Martin Visser bank te bekleden. Bestel hier eventueel het E-book E-books meubelstofferen in de Webshop

 

Martin Visserbank zelf bekleden
Afspeellijst youtube Een Martin Visserbank bekleden

 

 

 

 

 

 

E-book cursus met begeleidende video’s Een Gispenstoel met klemmen zelf herstofferen 12,99 Euro

Gispenstoel met klemmen herstofferen

Intro video Een Gispen stoel met klemmen herstofferen

 

E-book Een vintage cocktail stoel stofferen met begeleidende video’s. 12,99 Euro

 

 

 

 

 

 

Intro video Een vintage cocktail stoel stofferen

E-book Buizenframe stoelen stofferen met begeleidende video’s 12,99 Euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intro video Buizenframe stoelen bekleden