We hebben een aantal gratis online training video’s over meubelstofferen op ons youtube kanaal. We hebben voor iedere training een aparte afspeellijst gemaakt. Volg de video’s vanaf les 1,2,3 enzoverder. Ze zijn meestal onderverdeeld in secties.

We hebben ook een aantal cursussen up het E-learn platform Udemy. De basis oefeningen meubelstofferen is op Udemy zeer uitgebreidt en met E-book, tips en een quiz. De online cursus gereedschappen en industrie machines is op Udemy ook een stuk uitgebreider. Maar voordat je je in gaat schrijven, wacht op een aanbieding. Deze komen een aantal keer per maand voorbij. De kosten van de Udemy cursussen zijn dan ongeveer 11,99 euro. De lessen zijn onderverdeeld in secties en je kan daarna nog vragen stellen. De taal is Engels, maar alles is weloverwogen eenvoudig gehouden.

Je vindt de link naar de afspeellijsten op ons youtube kanaal en Udemy boven de foto.

In de video’s worden een aantal basis oefeningen doorgenomen die je eigenlijk zou moeten weten voordat je een stoel gaat stofferen. Stap voor stap laten wij je zien hoe wij dit doen.

Via youtube Basis oefeningen meubelstofferen Gratis

Via Udemy Basis oefeningen meubelstofferen ca. 11,99 euro

 

 

 

 

In de afspeellijst Industriële machines en gereedschappen leggen we onder andere uit hoe je een naaimachine inrijgt, hoe een lockmachine werkt en welke andere soorten gereedschappen er gebruikt worden in de meubelstoffeerderij. Handig om te weten, zeker als je zelf zou willen gaan meubelstofferen.

 

Via youtube Industriële machines en gereedschappen gratis

Via Udemy Industriële machines en gereedschappen ca. 11,99 Euro

 

 

 

 

In de afspeellijst Een Martin Visserbank stap voor stap zelf stofferen laten we zien hoe je dat kan doen. We hebben ook een gedetailleerd E-book gemaakt die je kunt bestellen in onze Webshop. Je kan eenvoudig inloggen met je naam en email adres. Het E-book bevat 150 duidelijke foto’s met tekst en uitleg. Bijvoorbeeld over het soort schuimrubber. Samen met deze online training lukt het je zeker om zelf je Martin Visser bank te bekleden.

Via youtube Een Martin Visserbank zelf herstofferen Gratis

Martin Visserbank zelf bekleden
Martin Visserbank zelf bekleden

 

 

 

 

 

Voor de online training van de Gispenstoel met klemmen kan je je inschrijven op E-learn platform Udemy

Via Udemy Cursus Gispenstoel met klemmen zelf herstofferen ca. 11,99 Euro

Gispenstoel met klemmen herstofferen

Gispenstoel met klemmen herstofferen

Ook voor de online cursus Zelf een vintage cocktail stoel herstofferen kan je je inschrijven op E-learn platform Udemy. De cursus is in het Engels, maar met niet al te moeilijke gesproken tekst. Wacht wel even op de aanbiedingen.

Via Udemy Zelf een vintage cocktail stoel herstofferen ca. 11,99 Euro