We hebben een aantal gratis online training video’s over meubelstofferen op ons youtube kanaal.

De meest complete online cursussen zijn te volgen via E-learn platform Udemy. Maar voordat je je in gaat schrijven, wacht dan nog even op een aanbieding. Deze komen een aantal keer per maand voorbij. De kosten van de Udemy cursussen zijn dan ongeveer 12,99 euro. De lessen zijn onderverdeeld in secties en je kan daarna nog vragen stellen. De taal is Engels, maar alles is weloverwogen eenvoudig gehouden.

Wij dragen zelf altijd bescherming tijdens het werk, zoals gehoorbescherming, werkhandschoenen en mondkapjes. Deze laatste zijn op het moment erg schaars en duur. Daarom hebben we besloten om ze zelf te maken. Al snel bleek dat er vraag naar is hoe we ze maken en van welke materialen. Dan is de stap voor ons niet zo groot om er een cursus van te maken. Vandaar dat we deze cursus voor iedereen gratis beschikbaar stellen. Er wordt een kleine uitleg over bestaande maskers gegeven, maar ook welke materialen we gebruiken. We hebben per model een video gemaakt hoe je ze kan naaien met patronen die we op diverse websites hebben gevonden. Uiteraard met bronvermelding. Heb jij een specifiek patroon waarvan je zou willen dat we een video maken en bijvoegen in de cursus? Laat het ons weten via info@stofensteen.com of via de Q&A op E-learn platform Udemy.

Gratis cursus mondkapjes maken

De link volgt zodra de cursus goedgekeurd is door Udemy.( max 2 dagen)

 

 

 

 

 

 

 

In de video’s worden een aantal basis oefeningen doorgenomen die je eigenlijk zou moeten weten voordat je een stoel gaat stofferen. Stap voor stap leren wij je hoe je zelf een professioneel eindresultaat krijgt.

Via Udemy Basis oefeningen meubelstofferen ca. 12,99 euro

 

 

 

 

In de afspeellijst Industriële machines en gereedschappen leggen we onder andere uit hoe je een naaimachine inrijgt, hoe een lockmachine werkt en welke andere soorten gereedschappen er gebruikt worden in de meubelstoffeerderij. Handig om te weten, zeker als je zelf zou willen gaan meubelstofferen.

 

Via Udemy Industriële machines en gereedschappen ca. 12,99 Euro

 

 

 

 

In de afspeellijst Een Martin Visserbank stap voor stap zelf stofferen laten we zien hoe je dat kan doen. We hebben ook een gedetailleerd E-book gemaakt die je kunt bestellen in onze Webshop. Je kan eenvoudig inloggen met je naam en email adres. Het E-book bevat 150 duidelijke foto’s met tekst en uitleg. Bijvoorbeeld over het soort schuimrubber. Samen met deze online training lukt het je zeker om zelf je Martin Visser bank te bekleden.

Via youtube Een Martin Visserbank zelf herstofferen Gratis

Martin Visserbank zelf bekleden
Martin Visserbank zelf bekleden

 

 

 

 

 

Voor de online training van de Gispenstoel met klemmen kan je je inschrijven op E-learn platform Udemy

Via Udemy Cursus Gispenstoel met klemmen zelf herstofferen ca. 12,99 Euro

Gispenstoel met klemmen herstofferen

Gispenstoel met klemmen herstofferen

Ook voor de online cursus Zelf een vintage cocktail stoel herstofferen kan je je inschrijven op E-learn platform Udemy. De cursus is in het Engels, maar met niet al te moeilijke gesproken tekst. Wacht wel even op de aanbiedingen.

Via Udemy Zelf een vintage cocktail stoel herstofferen ca. 12,99 Euro

 

 

 

 

 

 

 

We hebben nu ook een complete cursus buizenframe stoelen zelf stofferen gepubliceerd via Udemy. Wacht weer even op de aanbieding.

Via Udemy Buizenframe stoel zelf stofferen