Juki industrial machines

Onze Juki Industriële machines in de meubelstoffeerderij

Did you like this article?

Ik ben dol op mijn Juki industriële machines die ik dagelijks gebruik in de meubelstoffeerderij.

Ook weet ik dat er veel vragen zijn van mensen over industriële machines. Welke moet ik kopen, waarom dit specifieke model, wat voor soort draad gebruik ik, welke maat naald heb ik nodig enzovoort.

Ik heb drie afspeellijsten gemaakt op ons youtube-kanaal met video’s over mijn Juki industriële machines. Ik hoop dat dit het je wat duidelijker maakt. Welk model je moet kopen, is helemaal aan jou, het hangt af van wat je met de machines gaat maken.

Juki Lu 562 Drievoudig transport naaimachine
Juki 5550 4 Enkelvoudig transport naaimachine of snelstikker
Juki MO 6700 Locker of overlock machine

Een snelstikker of enkeltransport naaimachine gaat je bijvoorbeeld niet helpen met dikke meubelstof. Een dubbel transport maakt je het leven makkelijker, maar het is nog niet goed genoeg als je bijvoorbeeld veel moet doorstikken. Dan is een drievoudig transport de juiste keuze.

Dus al met al, vraag jezelf af waarvoor ik de machine ga gebruiken, welke voeten er op de markt verkrijgbaar zijn, enz. Denk eraan om ook op de lange termijn na te denken. Nu naai je misschien alleen nog maar sierkussens, maar misschien naai je binnen twee jaar raamkussens met een bies in dik “kunstleer”. Je weet maar nooit…. Het is een investering voor het leven.

Voor de geschiedenis van Juki-modellen klik op deze link en misschien vindt u uw oudere model dat na 30 jaar of zo nog steeds draait. Handleidingen zijn ook beschikbaar. Geschiedenis van Juki Industriële machines

error: Content is protected !!