Over de Basis cursus modern meubelstofferen

De cursus is gepubliceerd op E-learn platform Udemy. Voordeel daarvan is dat je geen reclame onderbrekingen hebt, de lessen zijn onderverdeeld in secties. Soms hebben we een E-book toegevoegd als naslagwerk. Er zijn tips en hier en daar een Quiz. De online trainingen op udemy zijn wel betaald. Na het volgen van de Udemy cursus kan je nog vragen stellen via de Q&A (vraag en antwoord).  Alles is weloverwogen eenvoudig gehouden waardoor je het makkelijk kunt volgen.

In de video’s worden een aantal basis oefeningen doorgenomen die je eigenlijk zou moeten weten voordat je een stoel gaat stofferen. Stap voor stap laten wij je zien hoe wij dit doen. In totaal laten we met vijf eetkamerstoelen zien hoe je deze zelf kan herstofferen.  Incl. het vervangen van singelbanden, het schuimrubber en welk gereedschap je waarvoor gebruikt.

Als je onderstaande link gebruikt, koop je de cursus eetkamerstoelen stofferen altijd voor de vaste lage prijs van 12,99 Euro. Check dan de introductie video en de gratis downloadbare competentiematrix. Zo zie je in één oogopslag wat je zal gaan leren.

Via Udemy Basiscursus modern meubelstofferen 12,99 Euro