Overzicht online trainingen meubelstofferen

We hebben een aantal gratis online trainingen over meubelstofferen op ons youtube kanaal. We hebben voor iedere training een aparte afspeellijst gemaakt. Volg de video’s vanaf les 1,2,3 enzoverder. Ze zijn meestal onderverdeeld in secties. We hebben ook een cursus up het E-learn platform Udemy over een Gispen stoel met klemmen stofferen. Zie de laatste foto.

Je vindt de link naar de afspeellijsten op ons youtube kanaal boven de foto.

In de video’s worden een aantal basis oefeningen doorgenomen die je eigenlijk zou moeten weten voordat je een stoel gaat stofferen. Stap voor stap laten wij je zien hoe wij dit doen.

Basis oefeningen meubelstofferen

Basis oefeningen meubelstofferen
Voor en Na stofferen

 

 

 

 

 

 

 

In de afspeellijst Industriële machines en gereedschappen leggen we onder andere uit hoe je een naaimachine inrijgt, hoe een lockmachine werkt en welke andere soorten gereedschappen er gebruikt worden in de meubelstoffeerderij. Handig om te weten, zeker als je zelf zou willen gaan meubelstofferen.

 

Industriële machines en gereedschappen

Naaimachine
Durkopp adler

 

 

 

 

 

 

 

In de afspeellijst Een Martin Visserbank stap voor stap zelf stofferen laten we zien hoe je dat kan doen. We hebben ook een gedetailleerd E-book gemaakt die je kunt bestellen in onze Webshop. Je kan eenvoudig inloggen met je naam en email adres. Het E-book bevat 150 duidelijke foto’s met tekst en uitleg. Bijvoorbeeld over het soort schuimrubber. Samen met deze online training lukt het je zeker om zelf je Martin Visser bank te bekleden.

Een Martin Visserbank zelf herstofferen

Martin Visserbank zelf bekleden
Martin Visserbank zelf bekleden

 

 

 

 

 

Voor de online training van de Gispenstoel met klemmen kan je een email sturen naar: info@stofensteen.nl met in het onderwerp Gispenstoel met klemmen Udemy. De kosten van de cursus zijn 19,95 Euro. We zullen je dan een nota sturen, na betaling ontvang je een link met je naam naar de cursus. Je kan je dan registreren op het platform Udemy en de cursus direct beginnen. We hebben wel een introductie video gemaakt.

Een Gispenstoel met klemmen stofferen

Gispenstoel met klemmen herstofferen
Gispenstoel met klemmen herstofferen