3d geprint sjabloon afgeschuinde hoeken voor kussens

9.95

3d geprint sjabloon afgeschuinde hoeken voor kussens

Artikelnummer: 7107106071484 Categorie:
4.7/5 - (3) stemmen

3d geprint sjabloon afgeschuinde hoeken voor kussens

We hebben dit sjabloon ontworpen en 3d geprint om afschuinde hoeken voor kussens te maken. Het heeft twee verschillende maten. De ene kant loopt van 13 cm naar 1 cm en de andere hoek van 6 cm naar 1 cm. De grootste hoek gebruik je voor sierkussens en de kleine voor bijvoorbeeld stoel of lounge kussens. Vanaf de opgedrukte streepjes is het respectievelijk 13 en 6 cm naar 1 cm. De 2 cm voor de streepjes helpt je om het sjabloon recht tegen de rand te houden. Het materiaal c.q. filament is Ngen kleur Oranje.

Waarom een sjabloon voor afgeschuinde hoeken gebruiken?

Je schuint de hoeken van een sierkussen af om “Ezelsoren” te voorkomen. Bij een lounge, bank of stoelkussen voorkom je hiermee lege hoeken. Dit sjabloon is vooral handig als je veel kussens maakt. Je kan de mal natuurlijk ook gewoon van karton maken.

Het  3d geprinte sjabloon wordt verzonden via PostNL als brievenbuspakketje met Track en Trace. De kosten zijn 9,95 Euro incl. BTW plus 4,85 Euro verzendkosten.

We hebben ook gratis tekeningen beschikbaar in onze webshop, zodat je de sjablonen zelf kunt printen. Ook hebben we al eerder een video gemaakt op ons youtube kanaal. De Nederlandse ondertiteling kan je onderin de video aan en uitzetten.

Hoe het 3d geprinte sjabloon werkt zie je hieronder in de video.

 

 

Andere suggesties…

error: Content is protected !!