3d geprinte Gispen stoel rubbers 4 stuks

6.95

3d geprinte Gispen stoel rubbers set van 4 stuks

Artikelnummer: 7107103112906 Categorie:
4.7/5 - (3) stemmen

3d geprinte Gispen stoel rubbers 4 stuks

Als je een Gispen stoel met klemmen gaat herstofferen dan heb je grote kans dat er speciale rubbers in vorm onder de zitting geplaatst zijn. Vaak zijn ze niet allemaal meer intact als de zitting verwijderd is. Deze rubbers zijn nauwelijks verkrijgbaar. Maar ze zijn wel nodig om de klemmen op juiste hoogte terug te plaatsen. Wij hebben de Gispen stoel rubbers 3d geprint. Op de product foto zie je links het originele rubber en rechts de 3d geprinte set.

Soms is het wat lastig om de klemmen goed in de gaten in het frame te krijgen. De oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld zijn, dat er schuimrubber tussen de onderkant van de zitting en het frame gedrukt zit. Of dat er dikke stof gebruikt is. Je lost het kleine probleempje heel simpel op door een stukje van de dikte van de Gispen stoel rubbers af te vijlen. We hebben Ngen flex filament gebruikt om te printen. Zo zijn deze rubbers een beetje flexible.

Wil je graag zelf je Gispen stoel bekleden, maar je weet niet waar je beginnen moet, of wil je weten hoe de klemmen werken? We hebben een compleet E-book met duidelijke foto’s en exclusieve videolinks gemaakt. Het E-book is hier te koop in onze webshop.

De prijs van de 3d geprinte Gispen stoel rubbers 4 stuks

We leveren de 3d geprinte Gispen rubbers per 4 stuks voor de prijs van 6,95 Euro incl. BTW en excl. 4,85 Euro verzendkosten per brievenpost pakk via Postnl met Track en Trace.

Bekijk hieronder de video hoe de rubbers 3d geprint worden.

 

 

 

 

 

 

Andere suggesties…

error: Content is protected !!