3d geprinte mal voor een Barcelona stijl stoel

9.95

3d geprint sjabloon afgeschuinde hoeken voor kussens

Artikelnummer: 7108442420394 Categorie:
4.7/5 - (3) stemmen

3d geprinte mal voor een Barcelona stijl stoel

We hebben dit sjabloon ontworpen en 3d geprint om een stoel of voetenbank te kunnen maken in de stijl van een Barcelona stoel. Het dient als oefen voorbeeld, zodat je weet welke vorm er nodig is om het effect te krijgen van de beroemde Barcelona stoel. Ieder project heeft zijn eigen afmetingen. Als je bijvoorbeeld een hele lange grote bank of poef wilt maken dan wil je misschien wel grotere afmetingen. Of juiste kleinere afmetingen als je een voetenbankje wilt maken.

Hieronder in iedergeval een video tutorial hoe je een patroon maakt, biezen en knopen maakt en daarna de hoes naait en deze op een paneel bevestigd. Het voordeel van een mal is dat alle vakken er hetzelfde uitzien en de biezen  allemaal even groot. De mallen zijn er ter ondersteuning zodat je een idee hebt waar en hoe te beginnen. Veel plezier met het leren begrijpen van deze stijl. De vorm heeft veel weg van een capiton. Dit kan je kan ook leren. Daar hebben we een E-book voor, deze is ook in onze webshop verkrijgbaar. E-book Leren Capitonneren Bovendien hebben we ook 3d mallen om te leren capitonneren geprint die in onze webshop te koop zijn. Uiteraard ook met een begeleidende video.

Materiaal informatie

Het materiaal c.q. filament is Ngen kleur is : Blauw.  De Afmetingen van de 3d geprinte mal voor een Barcelona stijl stoel is als volgt: 19×19 cm als uiterste maat. Van midden boog tot midden boog 17×17.

Waarom zou je een mal voor deze stijl gebruiken?

Met deze 3d geprinte sjablonen heb je in iedergeval een houvast hoe je kan beginnen. Zo krijg je meer feeling met het project waarmee je wil beginnen of al begonnen bent.  En je leert de vormen begrijpen. Dat werkt echt in je voordeel. Het is vooral oefenen, oefenen en oefenen.

De 3d geprinte mal wordt verzonden via PostNL als brievenbuspakketje met Track en Trace. De kosten zijn 9,95 Euro incl. BTW, plus 4,85 Euro verzendkosten.

We hebben ook gratis tekeningen beschikbaar in onze webshop, zodat je de sjablonen zelf kunt printen. Ook hebben we al meerdere een video’s gemaakt op ons youtube kanaal over capitonneren. De Nederlandse ondertiteling kan je onderin de video aan en uitzetten.

Hoe de 3d geprinte mal voor een Barcelona stijl stoel werkt, zie je hieronder in de video. De vorm is geinspireerd op de kussens van de Barcelona stoel. We hebben onze eigen draai aan het ontwerp van onze poef gegeven. Deze blauwe 3d geprinte mal is een verbeterde versie van die in de video.

Andere suggesties…

error: Content is protected !!