E-book Buizenframe stoelen herstofferen

12.99

In het E-book Basis technieken buizenframe stoelen stofferen hebben we de meest voorkomende modellen opgenomen om zelf je buizenframe stoel te kunnen bekleden.

4.2/5 - (9) stemmen

E-book Buizenframe stoelen herstofferen

Het E-book buizenframe stoelen herstofferen bestaat uit 180 pagina’s met duidelijke kleuren foto’s. De basistechnieken voor verschillende modellen wordt stap voor stap doorgenomen. Onder de foto’s wordt er met weinig technische tekst, maar wel helder uitleg gegeven. Tevens is er in totaal twee uur video materiaal opgenomen door middel van linken onder de desbetreffende hoofdstukken.  De ene stoel is de andere niet, er is in dit boek gekozen voor 8  meest voorkomende modellen.

ISBN/EAN 978-94-92294-06-7

Je leert het volgende.

Materiaal kennis

Gereedschapskennis

Schuimrubber vervangen

Hoeken vouwen en plooien

Monteren-demonteren

Opstaande rand naaien

Bies naaien

Diverse bevestigingen van achterkanten van rugleuningen

Na betaling krijg je direct de downloadlink naar het PDF document op je scherm en een bevestigings email met de download link. Lukt het niet? Stuur dan een email naar info@stofensteen.com en je krijgt zsm het pdf doc per email toegestuurd.

Bekijk hier de introductie video. Heb je een Gispen stoel die vastgemaakt is met klemmen? Dan hebben we daar een apart E-book voor in onze webwinkel.

Al onze E-books zijn ook verkrijgbaar via Bol.com of Kobo.

 

 

Andere suggesties…

error: Content is protected !!