E-book buizenframe stoelen herstofferen

12.99

In het E-book buizenframe stoelen stofferen hebben we de meest voorkomende modellen opgenomen.

Artikelnummer: ISBN/EAN 978-94-92294-06-7 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Na betaling krijg je direct de downloadlink naar het PDF document op je scherm en een bevestigings email met de download link. Lukt het niet? Stuur dan een email naar info@stofensteen.com en je krijgt zsm het pdf doc per email toegestuurd.

Het E-book buizenframe stoelen stofferen bestaat uit 350 pagina’s met duidelijke kleuren foto’s. Onder de foto’s wordt er met weinig technische tekst, maar wel helder uitleg gegeven. Per model buizenframestoel zijn er ongeveer 100 foto’s, waarbij er close ups gemaakt zijn van bijvoorbeeld de hoeken. Want hoe vouw en plooi je de hoeken?, Hoe plak en vervang je het schuimrubber, hoeveel stof heb je nodig. De ene stoel is de andere niet, er is in dit boek gekozen voor de meest voorkomende modellen. Voor de buizenframe krukken hebben we een video gemaakt. Deze is aanklikbaar evenals de links in de uitleg naar nuttige artikelen behorende bij de uitleg. Hiervoor heb je wel een internetverbinding nodig.

Je kan ook de videocursus op online elearn platform Udemy onze cursus volgen. Via deze link op onze website schrijf je je in voor de vaste prijs van 12,99 Euro. Online cursus zelf buizenframe stoelen stofferen

Bekijk hieronder de slideshow video van het model Drabert dat in het E-book buizenframe stoelen herstofferen is opgenomen.