E-book In de tent gelokt

7.95

Kampeer reeks

Artikelnummer: ISBN/EAN 978-94-92294-08-1 Categorie: Tags: , ,
3/5 - (5) stemmen

E-book In de tent gelokt

Het E-book In de tent gelokt bevat zevenentwintig los van elkaar staande korte kampeer verhalen. Wil je iets leuks lezen tijdens je vakantie? En wil je alvast in de vakantie sfeer komen, of juist nagenieten van het camping gevoel? Dan is dit E-book een fijne voor-en na proever. Het E-book is heel toegankelijk geschreven zonder moeilijke woorden en vaak met de nodige (soms melige) humor.

Kampeervakanties zijn een haast oneindige bron van bijzondere ontmoetingen, grappige voorvallen, pijnlijke situaties, bijzondere karakters en romantische momenten. In deze bundel van zevenentwintig korte kampeerverhalen heeft de auteur vooral geput uit haar eigen ervaringen. Met veel humor beschrijft ze allerlei situaties die zich voordoen op kampeerterreinen, tijdens het reizen met auto, caravan of camper en andere situaties die met kamperen te maken hebben. Vaak zijn de voorvallen werkelijk gebeurd maar soms zijn ze ook ontstaan uit haar rijke fantasie. De verhalen zijn afwisselend sexy, spannend, grappig, ontroerend, pijnlijk, gezellig, suffig of gaan over supercreatieve ideeën en veel van de verhalen hebben een spannend of onverwacht plot.

 

Na betaling krijg je direct op je scherm de downloadlink naar het PDF document en een bevestigings email met een download link. Lukt het niet? Stuur dan een mailtje naar info@stofensteen.com en we sturen je zsm het pdf doc via de email. Kijk ook eens bij onze andere E-books uit de Kampeer reeks

Heb je een KOBO Plus abonnement? Dan lees je het E-book Gratis via Bol.com of Kobo.

Link naar Bol.com In de tent gelokt Gratis via Bol met Kobo plus

link naar Kobo.com In de tent gelokt Gratis via Kobo plus

error: Content is protected !!