Gratis 3d tekening Mal afgeschuinde hoeken voor een kussen

0.00

5/5 - (2) stemmen

Gratis 3d tekening Mal afgeschuinde hoeken voor een kussen

Als je veel kussens maakt en dan bedoelen we vooral de sierkussens dan is deze 3d geprinte mal een uitkomst. Je voorkomt ermee dat het kussen “ezelsoren” krijgt.  Wij vinden het namelijk niet mooi dat de punten nogal uitsteken en daardoor vaak ook niet goed gevuld. Door de hoeken af te schuinen, al is het maar minimaal zie je al verschil.

Waarom een mal afgeschuinde hoeken voor een kussen gebruiken?

In onderstaande video hebben we voor het ene kussen een kleine mal gebruikt die met een boogje van één centimeter uit de hoek, acht centimeter naar beneden gaat.  Het tweede kussen is gemaakt door gewoon een vierkant te stikken, zodat je het verschil kan zien. Uiteraard kan je natuurlijk ook een mal van karton maken, dat deden wij in het verleden ook. Maar deze 3d tekening is heel erg nauwkeurig en symmetrisch. Bovendien vinden we het ook wel modern om een mal 3d te printen.

In de zip file zijn twee tekeningen opgenomen. Een mal van 8cm en een mal van 13 cm. Heb je liever een kant en klare mal die we alvast voor je 3d geprint hebben? Geen probleem voor € 9,95 incl. BTW exclusief € 4,85 verzendkosten per brievenbuspakketje met Track en Trace. Je kan het sjabloon afgeschuinde hoeken hier bestellen.

error: Content is protected !!