Jeans of thrones

Studio Brokaat

Did you like this article?

Studio Brokaat

Welkom bij Brokaat

Stofferen is mijn lust en mijn leven. Bijna alles verdient een tweede leven. Zonder standaardconcept krijgen persoonlijke eigendommen bij mij ( Studio Brokaat) een bijzondere bestemming.

Ik zie de mogelijkheden van materialen, ook wanneer het lijkt dat ze al hun potentieel zijn kwijtgeraakt. Dierbare items vertalen en verwerken in iets tastbaars en daardoor meteen bijdragen aan de circulaire economie. Ik gebruik meubelstoffen van nu en ik verwerk stoffen en leer van toen. Alle overgebleven materialen hergebruik ik weer.

De vorm is altijd het begin – die steekt de vonk aan. Dan ga ik op pad, gewapend met verbeeldingskracht en vakmanschap. Door mijn kennis en mijn filmstylingervaring weet ik gericht te zoeken naar wat past bij die ene stoel, dat ene object.

Gobelins, Embroidery-chairs en fauteuils met Gemengde Technieken

In mijn project ‘Borduurstoelen’, is elke fauteuil one-of-a-kind met een eigen verhaal. Deze ‘pieces of art’ passen uitstekend in zowel een design- als een traditioneel interieur. Diverse meubels, zoals de eerste artiforts, zijn innovatief bekleed met wuft borduurwerk, ambachtelijke gobelins en exclusieve hand-made materialen van weleer. Borduurwerken verwerk ik samen met Leerpatchwork in de meubels.

Vrije vormgeving

Door mijn textiel- en stylingachtergrond ben ik moeilijk onder een noemer te vangen. Door mijn filmstylingverleden kan ik snel schakelen en materialen leveren en verwerken voor uw te stofferen object. Onder andere bij brocante-, vintagewinkels en bij particulieren vind ik spullen voor hergebruik, inspiratie en eigen creaties.

Studio Brokaat
Kortenhoefsedijk 85 c
Kortenhoef Noord-Holland 1241 LS
Nederland
error: Content is protected !!