Er wordt hard gewerkt om alle meubelstoffeerderijen in te voeren. Hier gaat wat tijd overheen.  Diegene die we al gepubliceerd hebben zijn gecheckt bij de KvK en de adressen zijn bijvoorbeeld door een verhuizing aangepast. We voeren de stoffeerderijen in op volgorde van het alfabet. De eerste letters zijn reeds gepubliceerd.  Wetende A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W met de Z zijn we nu bezig. Als er een volgende letter gepubliceerd is laten we dat op deze pagina weten. Tot nu toe zijn er 1100 stoffeerderijen gepubliceerd.

   Heb je een meubelstoffeerderij, maar sta je er niet bij? Of ken je iemand met een stoffeerderij die er tussen hoort te staan? Laat het ons weten via info@stofensteen.com en we plaatsen je er gratis bij.  Via de KvK zijn stoffeerderijen onder meerdere codes geregistreerd. Daardoor is het bijna onmogelijk om een volledige lijst te kunnen produceren. We hebben gemerkt dat er ook veel bezoek uit Belgie is op de website. Heb je een stoffeerderij in Belgie en wil je een vermelding op de storelocator. We zetten je er graag bij. Aanmelden kan via bovestaand email adres.

   Wil je een uitgelichte afbeelding bij je naam en uitgebreidere informatie voor je klanten. Dat kan, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Info@stofensteen.com Een voorbeeld kun je bekijken door Stof en Steen op te zoeken in Krommenie. Zoekterm “Krommenie”.

   Ben je leverancier en wil je adverteren op de store locator “Zoek een meubelstoffeerderij” of elders op onze website. Dat kan ook, neem contact met ons op over de tarieven en mogelijkheden.

   Team Stof en Steen