E-book Suzanne wordt meubelstoffeerster

4.95

E-book Roman over Suzanne die meubelstoffeerster wordt.

3/5 - (3) stemmen

Het verhaal van Suzanne is eigenlijk de wegwijzer over van alles wat te maken heeft met meubelstofferen. In deze verhalen is zo weinig mogelijk uitgelegd met technische tekst.

Alles wat je nodig hebt om het stoffeerwerk een beetje te begrijpen wordt gaandeweg het boek duidelijker. Het boek gaat over gewone problemen en situaties die een vrouw tegenkomt als ze besluit om van stofferen haar beroep te maken. Het is in roman vorm geschreven.

Na betaling krijg je direct de downloadlink naar het PDF document op je scherm en een bevestigings email met de download link. Lukt het niet? Stuur dan een email naar info@stofensteen.com en je krijgt zsm het pdf doc per email toegestuurd.

Heb je een KOBO Plus abonnement? Dan lees je het E-book Gratis via Bol en Kobo.

Link via Bol.com Suzanne wordt meubelstoffeerster Gratis via bol met Kobo plus

Link via Kobo.com Suzanne wordt meubelstoffeerster Lees gratis via Kobomet Kobo Plus

 

Suzanne is 35 jaar, huisvrouw, heeft 2 kinderen Julia en Joep die 3 en 6 jaar oud zijn. Ze is bijna 12,5 jaar getrouwd met Henk, 37 jaar, belastingadviseur. Ze heeft een luie kat, Joosie die alles kapot krabbelt en een hond Jules. Henk heeft wel een goede baan, maar het salaris laat toch geen grote extra’s toe. Twee kleine kinderen die een hoop geld kosten. Suzanne heeft een paar jaar terug op aandringen van Henk haar baan als verkoopster in een meubelzaak opgegeven om voor de kinderen te zorgen. Het geld wat zij verdiende met 24 uur per week werken ging op aan het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Maar ze mist het contact met haar collega’s en klanten wel.

Het verhaal begint als Suzanne en Henk plannen gaan maken voor een feestje voor hun 12,5 jarig huwelijk. Ze zullen het thuis gaan vieren. Een zaaltje af te huren is voor hen buiten het eten en de drank te duur. Ze willen er niet eens denken een bandje of zelfs maar een “disco ding’te organiseren. Suzanne hoopt dat haar oma Betsie hun 12,5 jarig huwelijksfeest nog mee kan maken.

error: Content is protected !!